Got it covered

TPU SERVICES BV is gespecialiseerd in het composiet repareren van pijpleidingsystemen en het verhelpen van eventuele lekkages. De reparaties kunnen meestal worden uitgevoerd zonder dat de systemen uit bedrijf moeten worden genomen.

TPU Services is een samenwerkingsverband met de Amerikaanse fabrikant CITADEL TECHNOLOGIES aangegaan en heeft hierdoor de beschikking gekregen over de meest geavanceerde composiet reparatie systemen. Uniek is het gebruik van de combinatie grafietband en epoxy waardoor leidingen en vele lekkages PERMANENT gerepareerd kunnen worden.

In principe wordt er een pijp om een pijp aangebracht waardoor de oorspronkelijke sterkte van de leiding voor 100% wordt hersteld.

CITADEL TECHNOLOGIES is een Amerikaans bedrijf, met hoofdzetel in Tulsa, Oklahoma, de ontwikkelaar en de fabrikant van de koolstof composiet reparatie systemen: DIAMONDWRAP®, BLACKDIAMOND® en DIAMONDWRAP® HP ™, RHINOWRAP® hybride, DIAMACORR ™ fiberglas, DIAMONDWRAP® SUBSEA ™. Het zijn uitgebreid geteste producten met een distributienetwerk in meer dan 45 landen.

Als het beste alternatief voor reparatieklemmen en vervanging worden CITADEL TECHNOLOGIES producten van koolstofvezel en 100% solid epoxy's gebruikt om de oorspronkelijke sterkte van beschadigde, gecorrodeerde en geërodeerde pijpleidingen en leidingstelsels te herstellen. DIAMONDWRAP ® kan ook de opgetreden lekkage repareren , waardoor deze systemen uniek zijn op de markt van niet-metalen reparaties.

CITADEL TECHNOLOGIES producten zijn compatibel met alle relevante reparatie normen, met inbegrip van ASME PCC-2 en ISO 24817:2015. Al onze reparatie systemen worden voortdurend getest en beoordeeld door zowel intern onderzoek als onafhankelijke laboratoria om er voor te zorgen dat Citadel zijn leidende positie in de industrie behoudt.

CITADEL TECHNOLOGIES producten hebben goedkeuringen van vele gerespecteerde onafhankelijke agentschappen zoals TUV in Duitsland , IMP in Mexico en nu ook Lloyd's Register.

lr_corporate_site_logo.png

got_it_covered_en.jpg - TPU Services bv

English documentation

got_it_covered_fr.jpg - TPU Services bv

French documentation